Thursday, 20 March 2014

Dia tunangku...




 Tiada paksaan dalam pertunangan ini.... Memang menjadi harapanku suatu ketika dahulu... Alhamdulillah sekarang kami sudah bertunang… ^_^ Nama tunang MY MASTER … Kami bertunang dalam tempoh 2 tahun sahaja…bermula 11.2.2014 .....In Shaa Allah Pastu kami akan kawin (konvo).... hantaran sepanjang tempoh pertunangan iaitu 4 sem 12 subjek…. Setiap madah perlukan kepada pembentangan.... perlukan kepada assignment 

Tunang saya ni baik sangat... dia x pernah memaksa saya untuk buat apa2... Cuma saya saja yang memaksa diri untuk buat yang terbaik untuk tunang saya ni....


Namun dalam keterpaksaan itu,,,Daku merelakan ^_^ Alhamdulillah... sepanjang tempoh pertunangan saya ini.... tunang saya ajar saya apa itu erti FAHAM dan MEMAHAMKAN serta MEMAHAMI...

 Dia didik saya untuk jadi saya seorang yang rajin...

 1. Rajin baca buku- giler aaaa klu xbaca buku.... banyak kot perkara yang daku xpaham... hihi
2. Dekatkan saya dengan Maha Pencipta.
 3. Dia buatkan saya jadi seorang yang BERANI.
4. Dia latih saya jadi seorang yang cool... walaupun hakikatnya GELABAH BEWAK.
 5. Dia didik saya untuk menjadi seseorang yang saya x pernah jadi n buat...

ALHAMDULILLAH.... doa saya di depan kaabah itu termaqbul... >>>5 tahun yang lalu saya tertanya2 kenapa hidup saya xmcm orang lain... kenapa saya xberjaya mcm orang lain... kenapa kawan2 saya yang dapat pointer mcm saya dapat msok UKM... kenapa saya x??? <<< setiap kali terfikir hal ini.... saya akan ISTIQFAR mohon ampun.... saya xkuat.... saya manusia biasa...hanya mampu bersabar... 


ALHAMDULILLAH tahun ni saya dapat jawapan.... Jawapan bg pertanyaan 5 thun dlu...>>>Allah lewatkan hang masok UKM sebab Allah dah aturkan sesuatu yang terbaik untuk hang.... sesuatu yang hang xsangka ^_^... Dia xmau bg hang amek ijazah kat UKM sebab Dia tetapkan hang amek master kat UKM... Alhamdulillah..<<<
PESANAN BUAT KAWAN2: Saya minta maaf sebab xhabaq ( beritahu )...
 saya xtau nak habaq cm mna...huhu Jangan la marah kat saya... hihi


Sebab apa saya habaq hari ni???

Sebab saya x laqat mengelak dari soalan2 ni...
1. kak inaz wapa skrg???
2. Kak inaz keja apa skrg?
3. Kak inaz sambung blajar ka?
4. Kak inz bila nak kwen?
5. Kak inaz... kak inz... huhu.. pening gak nak pikiq jawapan ^_^
 Maaf kan saya... waktu kalian tya tu.... saya xmampu nak jwab....

 Pesanan saya buat kawan2 yang nak smbung master... mai la... dia bukan sesuatu yang sukar pun... dan dia bukan sesuatu yang terlalu mudah...

 Nak buat master xmemerlukan orang yang PANDAI... sebab saya pon xpandai mana....tp nak buat master ni memerlukan kepada orang2 yang RAJIN..

 Pesanan buat sahabat2 yang saya sayang... Saya masih sama macam dulu.... xda istilah belagak pon dalam diri ini.... aku juga hamba Allah seperti kamu...

Aku juga perlukan kepada ilmu... tolong doakan daku disini... Berjaya Dunia Akhirat...

 Maaf la kadang2 xbalas msg.... bz ngan asgmnt... takut wa ketaq ngan namanya “BENTANG”...



 AKU ADALAH AKU YANG DULU.... SAMA JA... XDA BERUBAH KAT MANA2 PON... ^_^...

No comments:

Post a Comment